Rólunk

Üdvözöljük a Club Britannica Nyelviskolában!

Nyelviskolánk 1998-ban alakult, elsősorban angol nyelviskolaként segítve a tanulni vágyókat. Mára a nyelviskola az angol mellett német és spanyol nyelv oktatására és nyelvvizsgáztatására is szakosodott, és Engedélyezett Felnőttképzési Intézményként működik.

A szigorú minőségügyi előírásoknak megfelelően, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal valamint a Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ előírásai szerint végezzük nyelvoktatási és nyelvvizsgáztatási tevékenységünket. Intézményünk a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) tagja, vagyis a hozzánk beiratkozók biztosak lehetnek a magas színvonalú nyelvi képzésben és segítőkész kiszolgálásban.

Angol és német nyelvtanfolyamaink államilag engedélyezettek, így a nyelvi képzések ÁFA mentesek!

A felnőttképzés mellett iskolánk másik fő profilja a korai angol és gyermek angol oktatása, amit szintén a kezdetektől fogva kínálunk már 5 éves kortól.

A nálunk tanuló gyerekek a Cambridge Young Learners nyelvvizsgarendszer mérföldkövein keresztül sajátítják el jellemzően középszintre az angol nyelvet a 8. osztály befejezésére.

Ovis angol képzéseink megtalálhatóak Salgótarján nagyobb óvodáiban, mert hisszük, hogy a nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni.

Büszkék vagyunk rá, hogy évente több száz diákot taníthatunk a Club Britannica Nyelviskola nyelvtanfolyamain. Az egyik legnagyobb elismerés számunkra, hogy tanulóink nagy része később visszatér hozzánk egy újabb nyelvtanfolyam elvégzésére, továbbá barátainak, ismerőseinek is jó szívvel ajánlja a Club Britannica Nyelviskola szolgáltatásait.

Államilag elismert nyelvvizsga a Club Britannica Nyelviskolában

A Club Britannica Nyelviskolában alapfokú, középfokú és felsőfokú államilag elismert és nemzetközileg is ismert akkreditált ECL nyelvvizsga megszerzésére van lehetőség angol és német nyelvekből.