Angol felnőtteknek

2023 szeptemberétől minden felnőttképzésünk 2 részből áll, aminek egyik része egy otthon végzendő online, E-learning modul ami minimum heti 1 óra otthoni alapozó munkát feltételez. A képzések másik része a kontakt órás modul, ami hetente 1 alkalom, 2×45 perc. A képzések óradíja 1000 Ft/nyelvóra, (45 perc) A kontakt órás alkalmakkor a már előzőleg otthon átnézett tananyag gyakorlásán, aktivizálásán van a hangsúly.

Összesen ez tehát heti 3 óra elfoglaltságot jelent aminek a költsége 3000 Ft A tandíjat havonta, hónap elején az előző hónapban lejárt órák alapján kell fizetni, tehát a hallgató csak azt a kontakt órát fizeti amelyik órán részt vett.

Mielőtt jelentkezel, érdemes kitöltened ezt az online Angol szintfelmérőt.

JELENTKEZÉSI LAP – Felnőtt angol nyelvi képzések

Miért válaszd a Club Britannica angol tanfolyamát?

  • Kedvező óradíjak, már 1000 Ft-tól
  • Angol nyelvtanfolyam engedélyezett képzési program alapján
  • Akkreditált nyelvvizsgahely az ECL, vizsgarendszerekben
  • Tanulhatsz a teljesen kezdőtől a felsőfokú szintig
  • Ingyenes angol szintfelmérés
  • Elfogadó, stresszmentes légkör, hatékony, kommunikatív, beszédcentrikus nyelvtanulás
  • Online és Blended learning (50-50% kontakt/online) képzések
  • Egyszerű megközelíthetőség
Képzési kínálatunkban különböző intenzitású és időbeosztású angol tanfolyamok közül válogathatnak a hallgatók.

Jellemző tanfolyamtípusaink a heti 2×2 óra délután vagy esti órákban, a hétvégi 1×4 óra, illetve a napi 4-5 órás intenzív képzések. Online tanfolyamaink 8 hetes, 45 órás modulokban végezhetőek el.

A legközelebbi induló képzéseinkről, intenzitásról, pontos időpontokról és árakról itt tájékozódhatsz.

ECL nyelvvizsgaelőkészítő tanfolyamainkról itt olvashatsz bővebben

Amennyiben bármelyik angol tanfolyammal kapcsolatosan további kérdésed vagy észrevételed van,kérjük jelezd felénk e-mailben vagy hívj minket a 06-32-783-781-es telefonszámon.

Óraalapú, utólagos tandíj fizetés

Mert miért is fizetnél ki előre 40-50 ezer forintot egy tanfolyamért, ráadásul azoknak az óráknak a tandíját amikor nem is voltál jelen miért is kérnénk el? Nálunk csak a lejárt órákat fizeted amelyeket a jelenléti ív alapján minden hónap 10-éig kell befizetned.

Angol nyelvtanfolyam: tankönyvek és tananyagok

Angol oktatás során a szaktanárok által legjobbnak ítélt, korszerű kiadványokból tanítjuk hallgatóinkat. Jellemzően a New English File és a Face2Face sorozatokat használják tanáraink. A Club Britannica Nyelviskolában az angol oktatás során használt nyelvkönyveket, hanganyagokat és kiegészítőket megvásárolhatják hallgatóink. Ezentúl és ezek mellett sok kiegészítő anyaggal is fogtok találkozni az órákon, hisz a tankönyv anyaga mellett rengeteg más fontos és érdekes témákat is érintünk a nyelvórákon

Szintrendszer – Angol Nyelvtanfolyam 

szintek

Ha további kérdésed van angol nyelvtanfolyamainkkal kapcsolatban kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot vagy látogasd meg Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkat. A Club Britannica Nyelviskola angol nyelvtanfolyamai engedélyezett nyelvi képzések.